Instagram is tegenwoordig het meest populaire sociale medium. Vooral onder jongeren is het de laatste jaren enorm bekend geworden. Als je geen Instagram account hebt, tel je bijna niet meer mee in de samenleving. Een belangrijk onderdeel van Instagram is het aantal likes wat je op je foto’s krijgt, want dit heeft een enorm positief effect op je foto’s en kan je nog populairder maken. Benieuwd hoe je zo veel mogelijk likes op je foto’s krijgt? Lees dan vooral verder!

De timing van posts

Wanneer je wil dat zoveel mogelijk mensen je posts zien en dus ook liken, is het belangrijk dat je op tijdstippen post wanneer zo veel mogelijk mensen op Instagram zitten. Post bijvoorbeeld dus niet rond middernacht, want dan ligt iedereen te slapen. Sterker nog, je kan je foto’s het beste net vóór en ná werktijd plaatsen, want dan wordt Instagram het drukst bezocht. Ook is het belangrijk dat je precies het goede aantal foto’s post. Te veel posts en je volgers zullen zich misschien aan je gaan irriteren omdat ze zich gespamd voelen. Maar te weinig posten kan ook voor irrelevantie zorgen. Probeer hierin uit wat de beste balans voor jou en je volgers is.

Ontvang je likes direct

Maar soms wil je niet wachten totdat je likes krijgt, maar wil je ze direct ontvangen. Dat kan wanneer je Instagram likes koopt. Dat is helemaal niet zo vreemd als dat je denkt, velen gingen je al voor. Kies simpelweg het aantal likes wat je wil ontvangen en ontvang ze meteen. Een tip is wel om niet te veel likes in één keer te kopen en de likes te verspreiden over verschillende foto’s. Anders kan het je volgers misschien op gaan vallen, wat weer negatief uit kan pakken voor je populariteit.