Instagram volgers kopen: nog altijd twijfelen mensen of dit een beproefd recept voor succes is of niet. Misschien heb je zelf al ervaren dat het verkrijgen van nieuwe volgers op Instagram niet altijd even eenvoudig is. Het publiek lijkt je maar niet te vinden, ook al lever je iedere week of dag interessante content aan. Helaas kijkt het publiek online, in sommige gevallen, naar het aantal volgers dat je hebt. Voor hen kan dit een reden zijn om je niet te volgen.

 

Eigenlijk is het een rare sprong die sommige gebruikers maken, want waarom zou je een account niet gaan volgen als je de content leuk vindt? Toch is het een gedachtegang van menig Instagram account. Instagram volgers kopen kan het verschil maken. Maar zijn de voor- en nadelen die kleven aan het kopen van Instagram volgers?

 

De voordelen van Instagram volgers kopen

Instagram volgers kopen klinkt allemaal leuk en aardig, maar een ongelimiteerd budget heb je waarschijnlijk niet. Geen zorgen, want het kopen van zo’n 500 tot 1000 followers kost je maar enkele euro’s. Bovendien zul je al snel zien wat voor verschil dit maakt. Je wordt niet alleen vaker aangeraden door andere gebruikers, maar zien volgen doet volgen. Hoe meer volgers je hebt, hoe meer volgers je erbij zult krijgen. En dat is de kracht van Instagram volgers kopen.

 

De nadelen van Instagram volgers kopen

We hebben wel eens verhalen gehoord van make-up en fitness accounts die, na het kopen van vele Instagram volgers, ineens opmerkten dat ze veel minder likes ontvingen dan eerst. Dit terwijl ze toch echt meer volgers hadden. Zij ontdekten dat ze een zogenaamde shadowban hadden ontvangen. Je hebt zelf geen idee dat je een ban ontvangen hebt, maar andere gebruikers zijn jouw content niet meer.

 

Gelukkig is er een manier om deze problemen te voorkomen. Instagram houdt namelijk verdachte activiteiten op het gebied van spam in het oog. Als je in één klap te veel volgers vergaart, wordt dit als verdacht beschouwd. Zorg er daarom voor dat je het kopen van Instagram volgers een beetje spreid. Zo voorkom je een shadowban maar vergaar je alsnog een grotere following.

 

Op de website van Promodeo vind je meer informatie over het kopen van followers.