Bij Site To Go heb ik een professionele website laten maken voor een goede prijs. Ik ben nu bezig met mijn eigen bedrijf opzetten en wilden graag daarbij een website. Zelf heb ik totaal geen verstand van het maken van websites en waar wat precies moet komen te staan. Daarom zocht ik een bedrijf waar ik een website kon laten maken voor een goede prijs, maar deze ook van goede kwaliteit was. Daarbij wilde ik ook wat extra hulp voor online marketing.

Een professionele website laten maken met mijn voorkeuren

Ik had geen idee waar ik moest kijken om een professionele website te laten maken voor een goede prijs. na een tijdje zoeken en verschillende bedrijven te hebben gevonden, kwam ik maar bij een website terecht. Deze website was SiteToGo, een website waar ik een offerte kon aanvragen voor een website en dan zouden we een gesprek hebben erover. Dit leek mij een goed idee, omdat ik nog niet zoveel goede ideeën had wat ik precies wilde en nog meer. Binnen een paar dagen kreeg ik contact met Site To Go en kon ik daar terecht om meer details te bespreken van de website. Dit vond ik fijn, omdat ik dan ook de mensen zelf kon zien.

Blij met het resultaat

Tijdens onze afspraak had ik een goede klik met de medewerker van Site To Go. Hij kon mij heel goed helpen om te laten zien wat mijn website precies allemaal nodig heeft om goed te worden voor online marketing en meer. Daarnaast moest ik  mijn voorkeuren opgeven voor kleuren en logo en dan gingen zij aan de slag. Binnen een paar weken waren ze klaar met het design en ik was erg tevreden. het was precies hoe ik het in mijn hoofd had. Nu host Site To Go mijn online marketing en ik ben nu lekker op weg met mijn eigen onderneming.

Site To Go

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Site To Go? Bekijk dan eens de website via www.sitetogo.nl voor meer informatie over het bedrijf zelf en meer.